Інтэрнэт-банкінг
    • Чц
    • Нд
    Дадатковыя нумары:

Белаграпрамбанку ўручана ўзнагарода за ўдзел у фестывалі “Вытокi. Крок ды Алiмпу»

13.12.2021

10 снежня 2021 года ва ўрачыстай абстаноўцы Белаграпрамбанку была ўручана Падзяка Нацыянальнага алімпійскага камітэта Рэспублікі Беларусь за значны ўклад у прасоўванне спорту ў нашай краіне, а таксама за ўдзел у правядзенні рэспубліканскага фестывалю “Вытокi. Крок ды Алiмпу». Ганаровую ўзнагароду спартыўнага ведамства з рук Прэзідэнта НАК Беларусі Віктара Лукашэнкі прыняў намеснік Старшыні праўлення ААТ "Белаграпрамбанк" Сяргей Чугай.

На працягу лета 2021 года Белаграпрамбанк прымаў актыўны ўдзел у значным, маштабным мерапрыемстве краіны - культурна-спартыўным фестывалі «Вытокi. Крок да Алiмпу», арганізаваным і праведзеным пад эгідай Нацыянальнага алімпійскага камітэта Рэспублікі Беларусь.

Гэта было сапраўднае грандыёзнае свята для ўсёй краіны – феерычная культурна-спартыўная эстафета, у якой прынялі ўдзел цудоўныя гарады Беларусі, многія спартсмены, дзеячы культуры, партнёры і спонсары НАК Беларусі і, вядома, тысячы дзяцей і прадстаўнікоў беларускай моладзі, для якіх і было арганізавана. мерапрыемства.

Белаграпрамбанку ўручана Падзяка НАК Беларусі за актыўны ўдзел у правядзенні фестывалю «Вытокi. Крок ды Алiмпу». На фота: Прэзідэнт НАК Беларусі Віктар Лукашэнка і намеснік Старшыні Праўлення ААТ "Белаграпрамбанк" Сяргей Чугай (фота НАК Беларусі)

Галоўная ідэя фестывалю "Вытокi" заключалася ў тым, каб у розных кутках нашай краіны для як мага большай колькасці грамадзян і гасцей Беларусі правесці мерапрыемства, якое аб'ядноўвае ў сабе культурныя падзеі і спартыўна-забаўляльныя актыўнасці, каб паказаць патэнцыял, багацце традыцый беларускага народа ў спалучэнні з асаблівасцямі кожнага рэгіёна краіны. Фестываль даў магчымасць многім беларусам бліжэй пазнаёміцца са спортам, далучыцца да здаровага ладу жыцця, да культуры Беларусі. У рамках фестывалю былі арганізаваны выставы беларускіх рамёстваў, дэкаратыўна-прыкладнога мастацтва, пачастункі са стравамі нацыянальнай кухні, культурныя перформансы, паказ нацыянальных танцаў і песень, тэатральныя паказы, канцэрты з удзелам беларускіх эстрадных выканаўцаў і шмат іншага.

Нагадаем, як праходзіў фестываль улетку бягучага года.

Адкрыццё фестывалю адбылося пры ўдзеле Белаграпрамбанка ў Лідзе, адкуль сваё шэсце культурна-спартыўны марафон працягнуў па іншых беларускіх гарадах.

Фестываль "Вытокi" стартаваў разам з Белаграпрамбанкам у г.Лідзе.

У адкрыцці фестывалю прынялі ўдзел Старшыня Праўлення ААТ "Белаграпрамбанк" Анатоль Лысюк, Прэзідэнт НАК Беларусі Віктар Лукашэнка, віцэ-прэзідэнт НАК Дзмітрый Даўгалёнак, міністр спорту і турызму Беларусі Сяргей Кавальчук, старшыня Гродзенскага аблвыканкама Уладзімір Каранік, старшыня Федэрацыі прафсаюзаў Беларусі Міхаіл Арда, якія азнаёміліся з усімі лакацыямі, прадстаўленымі на свяце, і нават прынялі непасрэдны ўдзел у некаторых мерапрыемствах. Безумоўна, адной з самых запатрабаваных пляцовак стала лакацыя Белаграпрамбанка, на якой было весела і пазнавальна.

Фестываль "Вытокi" разам з Белаграпрамбанкам прайшоў у г.Лідзе.

Тут банк прадставіў сваю спартыўна-забаўляльную пляцоўку для дзяцей, дзе была арганізавана фінансавая віктарына, розныя гульні, спартыўныя эстафеты, спаборніцтвы, настольныя гульні. На працягу ўсяго дня для малых і іх бацькоў пад музычнае суправаджэнне працавалі аніматары і крэатыўны вядучы. Атмасфера была ўтульная, радасная, на пляцоўцы было шматлюдна, можна было сфатаграфавацца на памяць са сваімі сябрамі і бацькамі, пацешным Агрыкам. Пераможцы гульняў ад Белаграпрамбанка атрымалі падарункі і сувеніры ад банка.

Культурна-спартыўны фестываль "Вытокi" адбыўся пры ўдзеле Белаграпрамбанка ў г.Орша.

Яшчэ адзін горад, куды прыехаў фестываль «Вытокi» са сваімі спартовымі зонамі, актыўнасцямі, культурнымі перформансамі, - гэта Орша. Асноўнай лакацыяй культурна-спартыўнага свята стала тэрыторыя каля спарткомплексу "Алімпіец". Тут размясцілася і спартыўна-забаўляльная пляцоўка Белаграпрамбанка, якую за час работы наведала больш за тысячу людзей розных узростаў.

Вядома, асноўны акцэнт лакацыі Белаграпрамбанка быў зроблены на спартыўныя мерапрыемствы для дзяцей. Маленькіх гасцей сардэчна сустракалі вясёлы Агрык, крэатыўны вядучы і промасупрацоўнікі пляцоўкі. Дзеці і дарослыя маглі пакатацца на гіраскутэрах, міні-аўтамабілях, паўдзельнічаць у займальных віктарынах і конкурсах з прызамі і падарункамі. Таксама на пляцоўцы банка працавалі супрацоўнікі Цэнтра банкаўскіх паслуг нумар 227 у г.Орша, якія кансультавалі жадаючых па сэрвісах Белаграпрамбанка, афармлялі заяўкі на банкаўскія прадукты.

Эстафету фестывалю "Вытокi" з удзелам Белаграпрамбанка прыняў г.Кобрын.

Агрык і супрацоўнікі Белаграпрамбанка прынялі самы актыўны ўдзел у правядзенні дзясяткаў разнапланавых мерапрыемстваў, якія прайшлі ў рамках трохдзённага кобрынскага этапа фестывалю "Вытокi". Форум сабраў не толькі жыхароў Кобрына, але і іншых гарадоў Брэстчыны - іх чакалі спартыўныя выступленні і спаборніцтвы, дэгустацыі, мастацкія выставы, канцэрты, зоны сямейнага і дзіцячага адпачынку. Кожны жадаючы мог паспрабаваць сябе ў розных відах спорту, творчасці, фінансавых віктарынах і атрымаць смачныя прызы ад фабрыкі "Чырвоны харчавік".

У рамках фестывалю “Вытокi. Крок ды Алiмпу” Белаграпрамбанк сустракаў гасцей на сваёй спартыўна-фінансавай пляцоўцы і каля Лядовага палаца “Бабруйск-Арэна” ў г.Бабруйск.

Любы з наведвальнікаў фестывалю мог узяць удзел у фінансава-спартыўным квэсты, а за паспяховае праходжанне і выкананне ўмоў атрымаць брэндаваныя падарункі. Забавак хапіла на ўсіх, акрамя квэста госці фестывалю маглі прыняць удзел у інтэрактыве ад вядучага Яўгена Юшко і атрымаць смачнасці ад нашых сяброў ААТ «Чырвоны харчавік», а таксама захаваць сябе на фотазоне і вымераць сваю фінансавую заможнасць нашым «фінансамерам».

Белаграпрамбанк і фестываль "Вытокі" ў Бабруйску

Белаграпрамбанк забаўляў дзяцей і наведвальнікаў фестывалю "Вытокі" таксама ў Салігорску. Усё было як і на папярэдніх лакацыях фестывалю: фотазона, фінансава-спартыўны квэст, паласа перашкод, віктарына і салодкія прызы для пераможцаў і ўдзельнікаў ад нашых сяброў ААТ "Чырвоны харчавік". А яшчэ - Агрык і мора пазітыву!

Фестываль "Вытокi" разам з Белаграпрамбанкам у Салігорску

Завяршальным мажорным акордам культурна-спартыўнага фестывалю "Вытокi" стала мерапрыемства ў Мінску, якое прайшло 28 жніўня каля сталічнага Палаца спорту. Нават пахмурнае надвор'е і дождж не перашкодзілі жыхарам і гасцям Мінска прыйсці на фестываль і атрымаць асалоду ад яго на поўную моц. Сярод мноства прапанаваных актыўнасцей асаблівай папулярнасцю карысталіся шацёр і фотазона Белаграпрамбанка. FinQuest актыўна праходзілі сем'ямі, захоплена выконваючы заданні і атрымліваючы фішкі за паспяховае праходжанне.

Фестываль "Вытокi" разам з Белаграпрамбанкам у г.Мінск

Белаграпрамбанк выказвае глыбокую падзяку арганізатарам і ўсім удзельнікам фестывалю "Вытокi"! Банк чакае вас на новых спартыўна-аздараўленчых і культурных мерапрыемствах, арганізаваных нашым партнёрам - Нацыянальным алімпійскім камітэтам Рэспублікі Беларусь. Сачыце за навінамі на сайце банка і ў сацыяльных сетках.

Наладзіць