Інтэрнэт-банкінг
    • Чц
    • Нд
    Дадатковыя нумары:

Запрашаем на онлайн прэс-канферэнцыю з нагоды 4-годдзя праекту «Дакрананні»!

20.01.2022

Паважаныя сябры!

Запрашаем вас прыняць удзел у онлайн прэс-канферэнцыі, прысвечанай 4-годдзю дабрачыннага праекта "Дакранання" Белаграпрамбанка.

Прэс-канферэнцыя адбудзецца 21 студзеня 2022 года (пачатак у 13.00).

Для ўдзелу ў мерапрыемстве вы можаце зайсці ў пазначаны час па спасылцы: https://facecast.net/w/a4d5nm

Чатыры гады таму Белаграпрамбанк сумесна з кампаніяй Mastercard у Беларусі і дабрачынным фондам "Дакранання да жыцця" даў старт праекту "Дакранання", у аснове якога ляжыць дапамога цяжкахворым дзецям.

Галоўная ідэя праекта - гэта добраахвотныя ахвяраванні кліентаў банка ў адрас фонду ў выглядзе адлічэнняў з дабрачыннай карткі "Дакранання". Белаграпрамбанк падвойвае пералічаную кліентам суму, таму дапамога становіцца яшчэ больш адчувальнай.

Крок за крокам унікальны праект развіваўся, пра яго даведваліся новыя і новыя людзі, да яго падключалася ўсё больш жадаючых здзяйсняць добрыя справы. І сёння картка "Дакранання" Белаграпрамбанка - гэта не проста лёгкі спосаб ажыццяўлення дабрачынных пералічэнняў, гэта КСА-праект, вядомы шырокаму колу грамадскасці дабрачынны брэнд з вялікай будучыняй і новымі добрымі ідэямі.

Маленькая картка дапамагае аказваць вялікую дапамогу - фінансавыя сродкі, сабраныя сіламі яе трымальнікаў і банка, накіроўваюцца на лячэнне і рэабілітацыю дзяцей з анкалагічнымі і гематалагічнымі захворваннямі.

Спікерамі прэс-канферэнцыі выступяць:

• аперацыйны дырэктар дывізіёна рознічнага бізнесу ААТ "Белаграпрамбанк" Ганна Свістунова,
    • дырэктар кампаніі Mastercard у Беларусі Вадзім Галоўчыц,
    • дырэктар дабрачыннага фонду "Дакрананне да жыцця" Ларыса Івашкевіч,
    • намеснік дырэктара па арганізацыйна-кадравай рабоце РНПЦ дзіцячай анкалогіі, гематалогіі і імуналогіі Віктар Аляксеевіч.

Запрашаем вас прыняць удзел у прэс-канферэнцыі, якая пройдзе ў рэжыме анлайн. Падчас прэс-канферэнцыі вы зможаце задаць спікерам любыя пытанні, сказаць словы падтрымкі і прапанаваць ідэі развіцця праекту.

Чакаем вас і будзем рады зносінам!

Наладзіць